Prostate Pure | Cena Srbija ⭐️ Ruska Apoteka ⭐️ Sastav

Stara cijena 8000 RSD.
Popust 3600 RSD
Promocija završava:

Prezentacija proizvoda

Cijena🔥3600 RSD
Komentari sa foruma⭐️9.1/10
Službena stranicaKliknite ovdje
Sirovina🍀100% prirodno
Uputstvo za upotrebu✅Vidi ovdje
Efekat❌Ne
Da li je dostupan u apotekama?Ne
Je li ovo prevara?⛔️Originalni radovi

Prostate Pure u kapsulama je inovativni dodatak prehrani koji može pomoći u održavanju zdravlja muške prostate. Prema onome što se saznaje na zvaničnom sajtu proizvodne kompanije, Prostate Pure koncentriše svoja moguća korisna svojstva na unutrašnju formulaciju, prirodnog porekla. Ali šta su i kako kapsule djeluju? U ovom novom vodiču ćemo istražiti sve karakteristike ovog novog dodatka prehrani.

Šta je Prostate Pure? Kako to radi?

Prostate Pure je dodatak prehrani s prirodnom formulacijom koji se pokazao kao valjan adjuvans u borbi protiv prostatitisa , koji se usko kombinira sa zdravim načinom života, pravilnom ishranom i svim farmakološkim tretmanima. Praktično pakovanje za kupovinu sadrži 20 kapsula u blister pakovanju koje štede svežinu, idealno za nošenje sa sobom čak i kada ste daleko od kuće, bez potrebe za lekarskim receptom.

U slučaju akutnog ili hroničnog prostatitisa neophodno je uvek konsultovati lekara radi razrade dijagnoze. Često je moguće pribjeći uzimanju prirodnog suplementa sa mogućim korisnim svojstvima za dobrobit funkcija vezanih za urogenitalni sistem. Prostate Pure, da bi izvršio svoje pomoćno djelovanje, mora biti uključen u dnevni program unosa, kako je opisano u službenim smjernicama proizvodne kompanije prisutnim na prodajnom mjestu, koje možete pogledati klikom ovdje.

Prostatitis: simptomi, uzroci i dijagnoza

Prostatitis je upala koja zahvaća mušku prostatu, koju karakterizira bol, otežano mokrenje, ali i smanjenje seksualne želje. Poremećaj je podijeljen u četiri različita stupnja težine (akutni, kronični, asimptomatski i bolni) i može dovesti do ozbiljnih posljedica u slučaju promašene medicinske dijagnoze. Kada dođe do upale, prostata je natečena i bolna, koncentrirana u prvom dijelu uretre, što se u medicini naziva i uretroprostatitis. Ovisno o težini upale, mogu se uočiti simptomi ili asimptomatski.

simptomatski komplet

Simptomi prostatitisa mogu varirati po intenzitetu u zavisnosti od stepena upale:

 • bakterijski prostatitis (može uključivati ​​groznicu, bol, zamućen urin, učestalo mokrenje)
 • hronični bakterijski prostatitis (učestalo i bolno mokrenje, bol tokom odnosa, krvava sperma, bol u leđima i rektumu, urinarni deficit)
 • hronični prostatitis i sindrom karlične boli (bol u abdomenu, rektumu, skrotumu i penisu)
 • asimptomatski prostatitis (postoji stalna upala koju je teško dijagnosticirati zbog odsustva stvarnih simptoma)

Dok komplikacije koje mogu nastati ako se problem ne liječi ozbiljno su:

 • Cista prostate
 • Apsces prostate
 • skleroza prostate
 • Kamenje u prostati
 • Pijelonefritis
 • Impotencija

Uzroci upale

U zavisnosti od stepena upale prostate, mogu se sakriti različiti uzroci . Muškarci koji se smatraju najugroženijim su oni koji su bili podvrgnuti operaciji, traumi ili pate od patologija urinarnog trakta. Prostatitis se može javiti kod ljudi bilo koje dobi, iako je češći kod osoba starosti 40/50 i više godina.

Medicinska dijagnoza

Dijagnozu prostatitisa mora potvrditi nadležni ljekar posebnim analizama i pregledima. Među analizama koje se propisuju je kultura sperme, modifikacija prehrambenih i higijenskih navika. U nekim slučajevima može se koristiti dodatak ishrani kao što je Prostate Pure.

Prednosti i svojstva koje pružaju kapsule

Dodatak prehrani Prostate Pure može promovirati niz prednosti i svojstava ako se ubaci na odgovarajući put za promicanje dobrobiti prostate, uz mjere opreza koje treba poduzeti i sve farmakološke terapije. Zahvaljujući internoj formulaciji, Prostate Pure se može pokazati kao dobar adjuvans u slučaju:

 • smanjen libido
 • bol
 • učestalo mokrenje
 • deficit erekcije
 • osjećaj nelagode i nepotpunog pražnjenja mjehura posebno tokom noći
 • žgaravica

Prostate Pure: interni ekscipijenti i INCI

U svakoj kapsuli Prostate Purea nalazi se mješavina sastavljena od pomoćnih tvari prirodnog porijekla . INCI dodatka prehrani uključuje:

 • Brusnica (Vaccinium ekstrakt): bogata antioksidativnim supstancama.
 • Kamilica (Matricaria ekstrakt): bogata eteričnim uljima, flavonoidima, taninima, glikozidima i aktivnim sastojcima.
 • Kopriva (ekstrakt urtike): bogat aktivnim sastojcima koji mogu pomoći u poboljšanju dobrobiti urogenitalnog sistema.
 • Bor (Pinus ekstrakt): bogat fitoandrogenima.

Sinergija koju stvaraju pojedinačni sastojci također može pomoći u održavanju ravnoteže muških hormona u slučaju prostatitisa, s promjenjivim efektima u zavisnosti od pojedinačnog slučaja.

Doziranje i doza unosa

Prostate Pure u kapsulama se mora uzimati svakodnevno prema službenim indikacijama na uputstvu o lijeku ili na pakovanju za kupovinu, u kombinaciji s uravnoteženom prehranom. Doziranje uključuje:

 • 1 kapsula 2 puta dnevno (ujutro i uveče) u kombinaciji sa velikom čašom vode.

Preporučljivo je izbjeći bilo kakvo predoziranje i u slučaju nedoumica i nedoumica konzultirati mišljenje svog ljekara. Prostate Pure ni na koji način ne može zamijeniti glavne obroke.

Prostate Pure za poboljšanje prostatitisa: djeluje li ili prevara?

Podrška koju nudi Prostate Pure može se pohvaliti prisustvom mnogih svjedočanstava objavljenih od strane kupaca koji su vjerovali dodatku. Iz onoga što smo saznali čini se da je moguće isključiti rizik od komercijalne prevare, ali kapsule se ne mogu smatrati čudotvornim ili ljekovitim lijekom, već odličnim pomoćnim sredstvom u borbi protiv prostatitisa.

Pozitivna i negativna mišljenja i kritike sa foruma

Čini se da većina mišljenja i recenzija na službenoj web stranici proizvođača, na društvenim mrežama i forumima potvrđuje djelotvornost Prostate Purea čak i u slučaju prostatitisa. Među pozitivnim recenzijama nalazimo:

 • Luigi, 42 godine: „Često sam se osjećao umorno od pretjeranog bola prilikom mokrenja. Dijagnostikovan mi je prostatitis i pokušao sam poboljšati svoje zdravlje i zahvaljujući podršci Prostate Purea uz medicinske terapije. Preporučujem ga svima.”
 • Klaudio, 33 godine: „Već nekoliko godina počeo sam da patim od prostatitisa i poteškoća čak i tokom intimnih odnosa. Oslonio sam se na tradicionalne medicinske tretmane i promijenio način života kupovinom Prostate Pure kapsula. Zadovoljan sam postignutim rezultatima”.
 • Michele, 62 godine:„Prostatitis je ugrozio moj privatni život i moje samopoštovanje. Nakon dijagnoze kupio sam i Prostate Pure. Koristim dodatak za medicinsku negu i potvrđujem njegova korisna svojstva”.

Ne postoje relevantne negativne kritike koje bi se mogle označiti za muški dodatak Prostate Pure, ali je važno osloniti se na direktnu kupovinu preko proizvodne kompanije, jedine ovlaštene za originalnu i sigurnu prodaju kapsula.

Nuspojave, rizici i kontraindikacije

Dodatak prehrani se može pohvaliti prirodnim unutrašnjim sastavom, kako bi se minimizirala mogućnost rizika i nuspojava. Međutim, prisutnost internih ekscipijenata može uzrokovati preosjetljivost i alergiju ovisno o pojedinačnom slučaju. Pacijenti koji pate od patologija prvo bi trebali potražiti savjet svog liječnika. Prostate Pure treba čuvati van domašaja dece.

Kontraindikacije dodatka Prostate Pure

Iako je Prostate Pure prirodni suplement, u prodaji je i dostupan je bez recepta, to ne znači da i dalje ne može imati kontraindikacije ili nuspojave.

S obzirom na ovo što je rečeno, savjetujemo Vam da prije uzimanja ovog suplementa potražite mišljenje Vašeg ljekara, kako biste izbjegli moguće neželjene reakcije, posebno ako patite od patologija ili ako uzimate lijekove.

Prostate Pure: kupovina, službena stranica i cijena

Prostate Pure se može kupiti samo na službenoj web stranici kompanije odgovorne za njegovu proizvodnju i marketing. Prodajna stranica sadrži sve potrebne informacije, uključujući dnevnu dozu hrane. Aktuelna promotivna ponuda uključuje popust od 50%.

Ima li ga u ljekarnama i biljnoj medicini?

Ne. Prostate Pure kapsule se ne mogu kupiti u apotekama, paraapotekama i travarima u okolini. Proizvodna kompanija je jedina certificirana za originalnu prodaju dodatka.

Je li na Lillyu?

Ne. Opet nije moguće naručiti Prostate Pure na Lillyu i drugim stranicama e-trgovine. Da biste stupili u direktan kontakt sa zvaničnom proizvodnom kompanijom, jednostavno kliknite na dugme ispod.

Prostate Pure Najbolja cijena: ljekarna ili službena web stranica?

Prostate Pure je novi muški wellness proizvod u kapsulama, dizajniran za sve one koji imaju probleme s prostatom ili ih žele spriječiti. Ovaj inovativni proizvod može se pronaći samo na službenoj web stranici trgovca po cijeni od 39,00 € umjesto 78,00 €, jer je, zahvaljujući promociji lansiranja rezerviranoj za Italiju, moguće iskoristiti popust od 50% na svaki kupljeni paket!

S obzirom na sve veću popularnost Prostate Purea, ne preporučuje se kupovati ga u ljekarnama, paraapotekama ili na stranicama poput Lillya, ebaya i sličnih, kako ne bi naišli na moguće prevare ili neoriginalni proizvod.

Kupovina Prostate Purea je vrlo jednostavna i to je dovoljno:

 • Ostavite zahtjev na stranici popunjavanjem obrasca za narudžbu.
 • Odgovorite na poziv Prostate Pure korisničkog servisa, koji će odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da finalizirate narudžbu.
 • Vaša narudžba će biti poslana poštom ili kurirskom službom. Plaćanje se mora izvršiti prilikom isporuke
Dr. Iliya Trendafilov

Director of the Research Center ``National Center for Medical Research'', doctor of medical sciences, winner of several national awards, therapist, nutritionist. Work experience: 42 years.