Flebozdrav (Флебоздрав) | Ana Rs ⭐️ Lilly ⭐️ Cena Benu Apoteka

Stara cijena 8000 RSD.
Popust 1800 RSD
Promocija završava:

Prezentacija proizvoda

Cijena🔥1800 RSD
Komentari sa foruma⭐️9.1/10
Službena stranicaKliknite ovdje
Sirovina🍀100% prirodno
Uputstvo za upotrebu✅Vidi ovdje
Efekat❌Ne
Da li je dostupan u apotekama?Ne
Je li ovo prevara?⛔️Originalni radovi

Proširene vene čest su problem kod vrlo aktivnih žena koje svakodnevno mnogo hodaju.

Ugrušci koji se pojavljuju u venama nogu uzrokuju neugledne mrlje koje ne samo da izgledaju loše, već su prije svega opasne po zdravlje. Također, proširene vene mogu biti bolne, a ako se ugrušci odvoje i dođu do srca, imamo zaista opasnu situaciju po naše zdravlje.

Do sada smo proširene vene uglavnom liječili operacijom . Ovo nisu prijatni tretmani; mogu dovesti do mnogih posljedica kao što su ožiljci koji čine noge ružnima i nije uvijek moguće ukloniti te ožiljke. Ipak, možemo isprobati neke posebne kreme na tržištu, poput Flebozdrav (Флебоздрав) , koje na prirodan, siguran i efikasan način otklanjaju problem proširenih vena. Da li sve ovo zaista funkcioniše?

Proizvod je laboratorijska krema koja sadrži, prema navodima kompanije, samo prirodne sastojke . Dizajniran prvenstveno za žene, efikasan je jer prodire duboko u kožu, dopire do svih krvnih sudova i postepeno smanjuje otok, a samim tim i proširene vene.

Kako uvjerava sam proizvođač, riječ je o sigurnom i potpuno prirodnom proizvodu za rješavanje proširenih vena ali i pratećih bolova , koji mogu zaista otežati svakodnevni život. Krema se može koristiti i kao preventivna zaštita od proširenih vena, posebno kod aktivnih žena koje provode dosta vremena u šetnji.

Efikasnost kreme

Koliko je efikasna ova krema? Krenimo od početka i vidimo šta nalazimo u sastavu ovog proizvoda. Uostalom, proizvođač jamči njegovu prirodnost i potpunu sigurnost. Dakle, u svakoj tubi imamo, između ostalih:

  • ekstrakt divljeg kestena ;
  • troxerutin;
  • ekstrakt ginkgo bilobe ;
  • ekstrakt hamamelisa ;
  • velika doza uree .

Kompozicija je zaista prirodna, a istovremeno izgleda jako cool.

Svakako, jedna od najvažnijih komponenti je divlji kesten koji je poznat po svom pozitivnom djelovanju na trombozu vena . Trokserutin, s druge strane, štiti zidove vena i poboljšava protok krvi, smanjujući rizik od začepljenja. Očigledno je prisustvo uree prilično zanimljivo. Ne utječe na naše vene, ali ima pozitivan učinak na hidrataciju i ishranu kože. Stoga možemo reći da urea pomaže u smanjenju ožiljaka na površini.

Prema proizvođaču, krema bi trebala skoro odmah smanjiti oticanje, smanjiti osjećaj umora u nogama i bol. Redovna upotreba bi trebala praktički otkloniti problem , a produžena upotreba bi trebala zaštititi naše noge od ponovnog pojavljivanja proširenih vena.

Nuspojave?

Detaljne informacije o nuspojavama koje mogu biti povezane s ponovljenom upotrebom teško je pronaći na web stranici. Međutim, imamo sigurnosne garancije za veliki broj aplikacija, što nije iznenađujuće. Svako pakovanje kreme sadrži sastojke prirodnog porekla , koji su stoga bezbedni za zdravlje.

Velika prednost svakako leži u činjenici da nemamo posla sa standardnim dodacima prehrani koji se moraju uzimati oralno. Krema se nanosi na kožu, čime smanjujemo rizik od komplikacija i štitimo jetru. Savjetujemo vam da jednostavno pročitate sastav kako biste bili sigurni da niste alergični ni na što. Ponekad se javljaju alergijske reakcije na prirodne sastojke.

Kako koristiti kremu

Prema garanciji proizvođača Flebozdrav (Флебоздрав), potrebno je samo nekoliko sedmica redovnog tretmana da biste uživali u lijepim i zdravim nogama . Međutim, kako je nanošenje ove kreme?

Prije svega, ne zaboravite da ga nanesete na čistu i potpuno suhu kožu. Nanosimo malu količinu kreme samo na lezije nogu, lagano masirajući dok se potpuno ne upije. Tretman možemo obaviti 1 do 3 puta dnevno po potrebi. Proizvođač garantuje da krema ne ostavlja mastan film, tako da ne bismo trebali imati utisak ljepljive kože i ne moramo brinuti da ćemo zaprljati odjeću.

Recenzije kupaca

Srećom, proizvod je dovoljno popularan na tržištu da se ne morate oslanjati isključivo na mišljenja proizvođača, koja su često rezultat rada brojnih marketinških stručnjaka. Ne postoji ništa poput informacija iz prve ruke koje pružaju mišljenja samih kupaca , a na internetu ih ne nedostaje.

Smanjenje boli i otoka svakako je najčešće navedena korist od upotrebe proizvoda, što je općenito prepoznato od strane većine žena. Također se više puta u komentarima potvrđuje da s vremenom krema smanjuje vidljivost proširenih vena , štiti noge od umora i estetski popravlja kožu, vraćajući joj prvobitnu boju.

Koja je cijena i gdje mogu sigurno kupiti?

Po našem mišljenju, potpuno prirodna krema je proizvod koji vrijedi isprobati, pogotovo jer bi se mogle izbjeći opasne operacije. Međutim, koliko biste platili?

Prema proizvođaču, jedno pakovanje bi trebalo da bude dovoljno za kompletan tretman koji bi trebalo da traje 2 nedelje. Trenutno možemo iskoristiti jednu prilično atraktivnu promociju i naručiti proizvod sa web stranice proizvođača za 39 EUR . Standardna cijena, međutim, nije baš visoka i ako vam omogućava da se bez operacije riješite proširenih vena, još je privlačnija.

Nismo bez razloga spomenuli mogućnost kupovine sa stranice proizvođača i nemamo je namjeru favorizirati. Kompanija je jednostavno jedini distributer kreme na poljskom tržištu i, kako sami ističu, ne koristi posrednike i ne sarađuje s drugim trgovinama.

Službena web stranica koju možete pronaći na Flebozdrav (Флебоздрав) je stoga jedino mjesto gdje možete naručiti proizvod i imati garanciju njegove autentičnosti, efikasnosti i sigurnosti.

Dr. Iliya Trendafilov

Director of the Research Center ``National Center for Medical Research'', doctor of medical sciences, winner of several national awards, therapist, nutritionist. Work experience: 42 years.