BIOLIFT | Cena Srbija ⭐️ Ruska Apoteka ⭐️ Sastav

Stara cijena 8000 RSD.
Popust 3699 RSD
Promocija završava:

Prezentacija proizvoda

Cijena🔥3699 RSD
Komentari sa foruma⭐️9.1/10
Službena stranicaKliknite ovdje
Sirovina🍀100% prirodno
Uputstvo za upotrebu✅Vidi ovdje
Efekat❌Ne
Da li je dostupan u apotekama?Ne
Je li ovo prevara?⛔️Originalni radovi

Prema istraživanjima, izgled žena igra glavnu ulogu kod muškaraca. Stoga svaka žena vodi računa o stanju svoje kože. Ako je koža njegovana i zdrava , teško je odrediti biološku starost žene. Proučava njegovo lice do najsitnijih detalja. Pojava nove, čak i najtanje bora neće proći nezapaženo.

Malo muškaraca uspijeva prihvatiti promjene vezane za starenje, pa većina žena čini sve da zaustave proces starenja i održe mladost i elastičnost kože .

Uz pomoć BIOLIFT kreme, ne samo da možete obnoviti strukturu epiderme, već i zasititi stanice hranom. Krema ne samo da podmlađuje kožu, već i uklanja uzrok starenja.

Cijena – promocija proizvođača, možete kupiti po cijeni dionica

U tom slučaju proizvod se može kupiti sa 50% popusta , jer je proizvođač kremu na kratko uključio u promotivni program.

Nakon isteka ponude proizvod se može kupiti po punoj cijeni. Kako biste iskoristili ovu promociju, posjetite web stranicu i ispunite obrazac za narudžbu , a nakon prijema proizvoda možete bezbedno izvršiti uplatu, odabirom načina plaćanja povrata novca.

Recenzije – mišljenja i preporuke dermatologa, klinička ispitivanja

Proizvođač je proveo klinička ispitivanja BIOLIFT kreme. Svrha kliničkog ispitivanja je bila da se utvrdi koliko je krema efikasna i da li je uređaj bezbedan kao terapijska terapija.

U kliničkom ispitivanju učestvovalo je ukupno 4.000 žena. Učesnici testiranja kremu su koristili prema shemi koju je preporučio proizvođač 28 dana. Nakon završetka kliničkog ispitivanja, stručnjaci su objavili sljedeće rezultate :

 • 87% volontera primijetilo je da je njihova koža počela izgledati drugačije u prvoj sedmici testiranja. Naglašene su promene na koži, kao što su uklanjanje bora na licu, zaglađivanje bora na čelu, bora u uglovima očiju i čela.
 • 96% žena pokazalo je vidljivo poboljšanje konture lica. Koža je zategnuta, posebno na licu.
 • 97% ispitanika primijetilo je da koža lica postaje zategnutija, a tonus epiderme se povećava.

Informacije – blagotvorno djelovanje, sastojci, način primjene, kontraindikacije, nuspojave

BIOLIFT je krema protiv bora zasnovana na formuli prirodnih sastojaka. Jedinstveni proizvod ne utiče samo na tkiva, već i na uzrok koji je doveo do stvaranja bora. Samo iz tog razloga je potpuni oporavak i eliminacija promjena u dobi. Kozmetički proizvod baziran na kompleksu prirodnih sastojaka aktivira procese regeneracije stanica.

Aktivni sastojci kreme (matične ćelije grožđa) stimulišu sintezu kolagena i poboljšavaju mehanizme obnavljanja kože. Redovna upotreba kreme poboljšava čvrstoću i elastičnost kože oko očiju i minimizira broj i dubinu bora. Nakon tretmana lice će biti bez bora, oval lica će biti konturiran i znatno mlađi.

Inovativna krema vam omogućava da brzo vratite elastičnost kože lica, vlaži i eliminira nedostatke reljefa. Uređaj eliminiše problematičnu kontrakciju mišića facijalne ekspresije, a da ne utiče na njen kvalitet i ekspresivnost. Proizvod pruža kompleksan efekat podmlađivanja :

 • lako uklanja sitne bore;
 • izglađuje duboke linije izraza;
 • vlaži kožu;
 • daje zdravo lice i sjaj licu;
 • štiti kožu od gubitka vode i štetnog djelovanja vanjskih faktora;
 • vraća elastičnost mreže kolagena i elastina;
 • uklanja staračke pege.

Blagotvorni efekti

 • Krema tonizira kožu i poboljšava njenu elastičnost.
 • Bore se izglađuju zahvaljujući kolagenu.
 • Uređaj također hidrira kožu.
 • Krema ima prirodnu bazu, tako da nema iritacija.
 • Efekat traje i nakon završetka tretmana, a svi nedostaci se potpuno eliminišu, a procesi regeneracije počinju na ćelijskom nivou.
 • Proizvod je pogodan i za osjetljivu kožu.

Način administracije

 • Kremu se preporučuje koristiti dva puta dnevno, ujutru i uveče.
 • Prvo, područja kože na koje će se krema nanositi moraju se očistiti od šminke ili prljavštine. Zatim je prešao kockom leda preko lica. Osušite lice i nanesite kremu.
 • Krema se lako razmazuje po svim dijelovima lica, uključujući i područje vrata.
 • Masirajte lice 2-3 minute dok se krema ne upije u kožu.
 • Tretman treba provoditi 28 dana.

Forum – pogledajte recenzije stvarnih korisnika i svjedočanstva

Prema korisnicima interneta, BIOLIFT je jako dobar lijek protiv bora , a rezultati su odmah vidljivi. Nakon nanošenja kreme lice jednostavno zasvijetli. Koža vrata je glatka i zategnuta.

Osim toga, vidljive bore postale su nevidljive, a one tvrde u uglovima usana su nestale. Štaviše, koža ispod očiju se rastegnula i modrice su nestale. Koža je mnogo zdravija i svježija. Stoga su korisnici dali pozitivne povratne informacije o proizvodu.

Apoteke – gdje možete kupiti BIOLIFT kremu u Mađarskoj?

BIOLIFT nije dostupan u rumunskim ljekarničkim lancima. Proizvod možete preuzeti samo ako odete na službenu web stranicu proizvođača ili ovlaštenog distributera i popunite online formular sa svojim imenom i brojem telefona.

Nakon narudžbe, bit ćete pozvani da potvrdite narudžbu i navedete adresu za dostavu proizvoda. Ako imate bilo kakvih pitanja, možete pitati operatera i on će kompetentno odgovoriti.

Dr. Iliya Trendafilov

Director of the Research Center ``National Center for Medical Research'', doctor of medical sciences, winner of several national awards, therapist, nutritionist. Work experience: 42 years.